ГРУПАЖНИ ПРАТКИ
в България, ЕС и трети страни
 
  КОМПЛЕКТНИ ТОВАРИ
доставка възможно най-бързо
 
  ОПАСНИ ТОВАРИ ПО ADR  

Новини

 

 

23.06.2016
И жените го могат!

 

За първи път сред финалистите на Volvo Drivers Fuel Challenge България, проведена на 23 Юни 2016 г. имаше представител от Силистра - 42-годишната Десислава Йорданова. Тя е международен шофьор и е единствената жена в състезанието. Майка на две деца, тя работи в "Стефанов ЕООД" гр. Силистра със съпругът си Йордан Йорданов. Семейството кара "Волво". Общо 16 участника от България достигна до финала и Десислава заема 9-то място!

 

       

      

 

 

02.02.2016
СТЕФАНОВ ЕООД увеличи автопарка си с 6 нови композиции

 

Отново имаме удоволствието да информираме нашите партньори, че СТЕФАНОВ ЕООД увеличи автопарка си с шест нови композиции VOLVO FH 4X2 с емисионен клас EURO 6 460 HP и полуремаркета Schmitz с XL Code и Multilocksystem.

 

       

 

      

 

 

30.11.2015
Честит 25-ти рожден ден, Стефанов ЕООД!

 

На 30.11.2015 фирмата ни отбелязва 25 години в транспортния бизнес.

През това време винаги стремежът ни е бил да даваме най-доброто от себе си. От своя страна опитът, който сме натрупали ни определя като надежден партньор за всички наши клиенти
.
Благодарим на всички тях за доверието!

 

   


 

11.11.2015
Стефанов ЕООД добави още 10 чисто нови композиции към автопарка си!

 

Имаме удоволствието да информираме всички наши партньори, че СТЕФАНОВ ЕООД обнови и увеличи автопарка си с 10 нови композиции - Волво (специален модел по повод 15 години ВолвоТръкс България) всички те са с емисионен клас евро 6 FH 500 HP 4x2 и полуремаркета schmitz c XL code и Multilocksystem.

 

       

 

       

 

      

 

28.10.2014
Стефанов ЕООД добави още 3 чисто нови композиции към автопарка си!

 

Отново имаме удоволствието да ви съобщим, че броят на камионите ни се увеличи с 3.Те са с влекачи Волво Мотор с клас EEV и ремаркета Schmitz с XL Code и Multilocksystem.

 

       

 

       

 

       

 


 

15.06.2014
Още две чисто нови композиции се присъединиха към семейството на Стефанов ЕООД

 

Още две чисто нови композиции се присъединиха към семейството на Стефанов ЕООД. Добавихме към автопарка си още 2 нови композиции – с влекачи Волво и ремаркета Шмиц. Ремаркетата са с брезент, XL Code и Multilocksystem.

 

 

 

       

   

 

20.03.2014
Стефанов ЕООД се сдоби с нова композиция

 

Стефанов ЕООД се сдоби с нова композиция – Мерцедес Актрос МП4 2014 – с двигател Евро 6. Да ни е честит!

 

       

   

 

20.10.2013
Стефанов ЕООД с нови композиции

 

Имаме удоволствието да информираме всички наши партньори, че Стефанов ЕООД прибави към автопарка си 6 нови композиции – 3 Волва и 3 Скании, всички с чисто нови ремаркета Шмиц. Тези камиони са от ново поколение с двигатели EEV Клас 1, а ремаркетата притежават сертификат за грапавост, което означава, че стоките не могат да се плъзгат и разместват. Тези нововъведения  ще ни помогнат да повишим още повече качеството на предоставяните от нас транспортни услуги!

 

       

   

 

 

15.07.2013
Определиха финалистите за състезанието на Volvo Trucks


 

Митко Василев (в ляво), Добрич, фирма Стефанов ЕООД

 

 

  Квалификационните кръгове на вече традиционното и набиращо все по-голяма популярност състезание на Volvo Trucks, The Drivers Fuel Challenge, се проведоха в 14 града в цялата страна, в периода от 4 юни до 12 юли.

    В тазгодишното издание на състезанието взеха участие 623 професионални шофьори на камиони, което го превръща и в най-мащабното събитие по рода си в България.

 

Един от финалистите е Митко Василев от фирма СТЕФАНОВ ЕООД.