ГРУПАЖНИ ПРАТКИ
в България, ЕС и трети страни
 
  КОМПЛЕКТНИ ТОВАРИ
доставка възможно най-бързо
 
  ОПАСНИ ТОВАРИ ПО ADR  

За Нас

 

История на фирмата

   “Стефанов” ЕООД  е регистрирана през 1990 г. в Силистренски окръжен Съд с основна дейност - извършване на транспортни услуги в България, Европейския съюз и трети страни. За тази цел имаме издаден евро лиценз № 3625. Дейността ни започва с един автомобил, като до настоящия момент разполагаме с
31 композиции. Всички те:

  •      - са с брезент и дължина на полуремаркето 13,60м;
  •      - отговарят на европейските екологични изисквания – съответно с двигатели EUR – 5, EURO EEV + EURO 6
  •      - са оборудвани с достатъчно на брой колани за укрепване на стоката, стелки против хлъзгане, защитни ъгли, групажни дъски и пожарогасители;
  •      - имат монтирана GPS система;
  •      - имат сключени CMR застраховки;
  •      - притежават XL сертификат.

Фирмата ни продължава да реинвестира своите приходи в обновяване на автопарка.Повече за нас...

   За повече от 20 години сме успели да изградим солидна мрежа от подбрани транспортни партньори. Със собствения паркинг от десет декара и ремонтна работилница, дейността има напълно затворен цикъл по ремонта, поддръжката и експлоатацията на автомобилния парк. Фирмата разполага със собствени помещения за бизнес контакти, административен персонал и шофьори. Високи са критериите ни за подбор на водачите. Освен че трябва да покриват всички изисквания на Закона за движение по пътищата, те трябва да са отговорни, прецизни в работата си и с достатъчно опит. От наша страна правим  всичко възможно за тях  както по условията за труд и почивка,  така и за достойното им материално стимулиране.  Опитът, професионализмът и автомобилите, отговарящи на изискванията на ЕС за опазване на околната среда, са стабилна гаранция за клиентите ни.

   Благодарение на монтираната GPS система на всеки от камионите ни, нашите клиенти могат да получат актуална информация къде точно се намира стоката им в конкретния момент.

   Стабилното присъствие на фирма “Стефанов” ЕООД на транспортния пазар, ни дава самочувствие на коректен бизнес партньор, работодател и данъкоплатец.

Фирмата е член на Националното сдружение на българските превозвачи.